مدیر برتر

سرکار خانم گنجعلی طی مراسمی که از پژوهشگران تقدیر به عمل آمد به عنوان مدیر برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان معرفی شدند. ایشان همچنین در سال 93 به عنوان رئیس نمونه باشگاه در پانزدهمین اجلاس سراسری روسای باشگاه پژوهشگران جوان ونخبگان در واحد بندرعباس انتخاب شدند ضمناً در شانزدهمین اجلاس سراسری روسای باشگاه پژوهشگران جوان ونخبگان در واحد ساری به عنوان واحد برگزیده کشوری اعلام شدند و زحمت های این بانوی گران قدر بی نتیجه نماند و امیدواریم واحد زاهدان همچنان با حمایت های ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر کمالیان و معاونت محترم پژوهشی جناب آقای دکتر مهربان و سایر مسولین محترمی که در جهت انجام فعالیت های باشگاه برای رشد و بالندگی،نهایت محبت وبزرگواری را داشته اند  در سطح کشور بدرخشد.

خبرنامه الکترونیکی

ارتباط با دفتر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان زاهدان

• تلفن مستقیم:05431135282

در رسانه‌ها

رویدادها و اخبار داشنگاه را در سایر رسانه‌ها همرسانی کنید.